En trave böcker redo för nya läsare!

PENGAR ÄR VIKTIGT FÖR ALLA

Den här boken är skriven för att hjälpa dig som vill bli bättre på att använda dina pengar och fatta bra finansiella beslut.

Att vara bra med pengar är en färdighet. Det innebär att du vet hur du tjänar, spenderar, lånar och investerar dina pengar på ett bra sätt, men även hur du blir bättre på att ge till andra.

Bra med pengar innebär inte att skaffa så mycket pengar som möjligt, utan att komma fram till vad som är tillräckligt och sedan använda de pengarna på ett avsiktligt och hållbart sätt.

Precis som med andra färdigheter - till exempel sjunga, laga mat eller skjuta lerduvor - så kan du träna på att bli bra med pengar och det är vad den här boken handlar om. Vi kallar tillvägagångssättet för en enkel väg.

När du är bra med pengar kommer du sannolikt att bli rik och att vara rik ger dig möjlighet att göra roligare val i livet.

Bra grejer helt enkelt!

I boken kan du bland annat läsa om:
  • Varför pengar är viktigt för alla. Även för dig.
  • Vad som är tillräckligt med pengar.
  • Vilka hörnstenarna är till bra finansiella beslut.
  • Varför du bör göra dig själv ansvarig.
  • Att pengar är ett verktyg, inte ett mål i sig.
  • Att du kanske redan har de pengar du egentligen behöver.

Finns där böcker säljs

Boken är tillgänglig hos alla de vanliga återförsäljarna av böcker. Billigast och snabbast är att beställa direkt från förlaget Books on Demand genom att klicka på länken nedan. Leveranstid är då cirka en till två veckor. 

Journalist, bloggare eller opinionsbildare?

Besök vår pressida för nedladdning av presskit och beställning av kostnadsfria recensionsexemplar.